Translate now !

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Art Every Day Month - Ημέρα 3η



Αυτή είναι η καρτούλα που έφτιαξα στον υπολογιστή, η οποία θα συνοδεύει τα σαπούνια και γιατί όχι, και άλλα ... χειροτεχνήματα και θα αναφέρει συστατικά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.
Μυρωδιές και γεύσεις ... σε επόμενα επεισόδια !

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μυρίζω κανέλα, λεβάντα και γαρύφαλο! Ομορφιές...

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

Πόσες αναμνήσεις μπορούν και κουβαλάνε μέσα τους οι μυρωδιές, ε;

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε πριν μερικά χρόνια ένα arts & crafts κατάστημα (χειροτεχνίες, χειροποίητα δώρα, διακοσμητικά και τέτοια) με τη γυναίκα μου. Η μυρωδιά της κανέλας και του γαρύφαλου πλημμύριζε το χώρο. Το κατάστημα δεν υπάρχει πια αλλά τη μυρωδιά τούτη την νιώθω ακόμα

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

Ααααχ! Θα ήμουν πανευτυχής μέσα σε ένα τέτοιο μαγαζί... Είναι το όνειρό μου! Από ’κει και το "ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ", είπα ν’ αρχίσω με τα διαπιστευτήρια, χα,χα ;-)

Ανώνυμος είπε...

Πανευτυχής δε λες τίποτα!
Το μαγαζί εκείνο επειδή το φτιάξαμε, το μπογιατίσαμε με τα χεράκια μας κι επειδή τα προϊόντα είτε τα φτιάχναμε εμείς, είτε τα διαλέγαμε ένα-ένα το έχω πάντα στην καρδιά μου.

Στη θέση του πλέον υπάρχει ένα μουντό μινιμάλ κατάστημα. Το επισκέφθηκα μια φορά και μ' έπιασε μια θλίψη. Δεν υπήρχε μυρωδιά ξύλου, δεν μύριζαν κανέλες και γαρύφαλα, δεν υπήρχε μελωδός στην πόρτα, δεν υπήρχαν κεριά αναμένα, δεν υπήρχε ζεστασιά. Υπήρχαν παντού άσπροι τοίχοι, ράφια και προϊόντα. Και μια ανέκφραστη πωλήτρια.

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

Ανέκφραστη σαν το μαγαζί της... ασορτί!
Μη μου λες άλλα, το λάτρεψα ήδη! Είναι σαν αυτό που έχω στην καρδιά μου!

Ανώνυμος είπε...

Είναι κομμάτι της καρδιάς μου εκείνο το μαγαζί. Άσε να κάνω καμιά ανάρτηση σχετική :)

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

Ανυπομονώ να τη διαβάσω...