Translate now !

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Έλα στη θέση μου ... Ιωάννα!


Με βρήκε εκείνη. Πρόσφατα. Πολύ πρόσφατα. Για την ακρίβεια είναι η 100ή μου επίσημα εγγεγραμμένη αναγνώστρια! Και είπα να την γιορτάσω! Γιατί εκτός από το επετειακό της υπόθεσης, μπήκα στο blog της και μ' άρεσε πολύ! Μ' αρέσουν τα όσα φτιάχνει, μ' αρέσει το γεγονός ότι φτιάχνει, μ' αρέσει η φρεσκάδα της ηλικίας της μα και η ωριμότητά της - δύσκολο να τη βρεις σήμερα... λένε!
Γι' αυτό είπα να σας τη γνωρίσω! Την κάλεσα, και ... ήρθε στη θέση μου! Είναι η Ιωάννα από το Joanna's handmade dream - όνομα και πράγμα! Πάμε πιο κοντά... Ναι, αυτά που βλέπετε δεν τρώγονται!!!

  • Τι είναι αυτό που σε κάνει να ανυπομονείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου;
Ανυπομονώ να ξεκινήσει;;; Ποιος διαδίδει τέτοιες κακοήθειες;; Θέλω να κοιμηθώώώώώώώ!!!!


  • Τι αγαπάς περισσότερο στο μέρος που ζεις;

Αγαπώ… τη γειτονιά! Αγαπώ τα κάστρα μου! Τα δικά μου κάστρα! Που ξέρω κάθε πετραδάκι τους! Αυτά που οι άλλοι βλέπουν μόνο στην τηλεόραση! Το Επταπύργιο ! Τις φυλακές του Γεντί Κουλέ και τις ιστορίες του, που τα βράδια του καλοκαιριού, καθόμαστε εκεί μπροστά και πίνουμε μπύρες χαζεύοντας τα αστέρια! Την ησυχία και τη θέα από το πυροβολείο τα ανοιξιάτικα πρωινά– τη Θεσσαλονίκη μου!

  • Τι σε κάνει περήφανη για τον εαυτό σου σήμερα;
Σπουδάζω. Θα γίνω κοινωνική λειτουργός! Μιλάω 2 ξένες γλώσσες, είμαι αιμοδότρια και θα σε λίγο θα δουλεύω εθελοντικά σε ένα ίδρυμα για παιδιά. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και δεν ξενυχτάω. Έχω καταπληκτικούς φίλους και μια υπέροχη οικογένεια! Μάλλον τα έχω όλα τελικά… είμαι πολύ περήφανη για τον εαυτό μου! (ας με μαζέψει κάποιος!)



  • Τι σε έκανε να γελάσεις δυνατά τελευταία φορά και πότε;
Γελάω κάθε μέρα! Τόσο δυνατά, που είναι ενοχλητικό… για τους άλλους! Αλλά αν πρέπει να πω κάτι συγκεκριμένο, θα έλεγα πριν μια εβδομάδα που εγώ και δυο φίλες μου κάναμε «πυτζάμα πάρτυ» (που θα πει, αυτές με τις πυτζάμες τους μπροστά στην τηλεόραση και εγώ στην κουζίνα να μαγειρεύω!!) πρέπει να μας άκουσε όλη η πολυκατοικία μέχρι τις 4 που μας πήρε ο ύπνος!


  • Τι σε έκανε να φωνάξεις ενθουσιασμένη "ΜΠΡΑΒΟ";
Συνέχεια, συνέχεια, συνέχεια! Η επιβράβευση είναι ό,τι πιο όμορφο για έναν άνθρωπο!. «μπράβο» στη μαμά μου, που –μετά από πολύ προσπάθεια- κατάφερε να φτιάξει μια καρέκλα από την αρχή, για το κουκλόσπιτο που φτιάχνει. «μπράβο» στους φίλους μου όταν τελείωσε η παράστασή μας στο θέατρο! «μπράβο» στη γιαγιά μου που έκοψε το κάπνισμα! (?) «μπράβο» σε μένα που κατάφερα να αντισταθώ σε ένα κομμάτι εκμέκ κανταίφι της μαμάς (ΑΘΛΟΣ! Θα τα χάσω τα κιλά! Είναι σίγουρο!) και «μπράβο» σε όλες εσάς, που μέσα στο άγχος της καθημερινότητας, βρίσκετε χρόνο για τον εαυτό σας και τις δημιουργίες σας!

  • Αν ήξερες πως θα πετύχει 100%, τι θα έκανες για να είσαι περισσότερο ευτυχισμένη;
Με ένα μαγικό ραβδί, θα διέγραφα λάθη και στιγμές του παρελθόντος, που με πονάνε ακόμα πολύ…
  • Γιατί δεν το κάνεις;;;
Γιατί το να βρω το μαγικό ραβδί, είναι πολύ εύκολο. Απλά…. δε θυμάμαι το ξόρκι….

Ιωάννα, σ' ευχαριστώ πολύ που δέχτηκες να έρθεις στη θέση μου! Ελπίζω να ήταν και για σένα όσο ευχάριστο ήταν και για μένα! Και σου εύχομαι να βρεις όλα τα ... ξόρκια και τα μαγικά ραβδάκια, εκεί που πραγματικά κρύβονται! Μέσα σου!



♥♥♥♥♥♥♥♥
Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στη σειρά αναρτήσεων
"Έλα στη θέση μου ..."
απλά ας μου στείλουν τις απαντήσεις τους
μαζί με 1-3 φωτογραφίες
Θα χαρώ πολύ! Πάρα πολύ!

♥♥♥♥♥♥♥♥

5 σχόλια:

Mana είπε...

Γεια σας κοπέλες. θα περάσω από το μπλογκ της Ιώαννας αργότερα για γνωριμία.

apinkdreamer είπε...

ει!!! προσφερομαι εγω να βρω το μαγικο ξορκι για την ιωαννα!
κι εγω χριστιανα μου απο σενα τη γνωρισα κι ενθουσιαστηκα με το πανεμορφο της μπλογκ και τις δημιουργιες της!!!
φιλια και στις δυο σας!

Ioanna K. είπε...

Χριστιάνα σε ευχαριστώ πολύ!!! για τα καλά σου λόγια πρώτα πρώτα, αλλά και για τη δυνατότητα που μου δίνεις να γνωρίσουν και άλλα άτομα τις ταπεινές μου δημιουργίες!

@Mana σε περιμένω!

@pinkdreamer σε ευχαριστώ πολύ!!! ^_^

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Δεν την γνώριζα την Ιωάννα..
Πάω να δω και γω τις δημιουργίες της!!

Χριστιάνα μου Καλό μεσημέρι!!
Φιλιά!!

Unknown είπε...

Yπέροχη Ιωάννα με εξαιρετικές δημιουργίες!