Translate now !

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Έλα στη θέση μου ... Angie!


Έλαβα το μήνυμά της αρκετές μέρες πριν το Πάσχα... ήταν η δεύτερη που μου απάντησε στην απελπισμένη μου έκκληση για συμμετοχή στο "Έλα στη θέση μου..." (μένει μια ακόμη συμμετοχή, σας προειδοποιώ...).
Με διαβάζει και την διαβάζω... είναι από τους ανθρώπους που ακολουθούν την αγάπη τους για την δημιουργία και την κάνουν μόνιμη απασχόληση... δεν μπορώ, λοιπόν παρά να την θαυμάζω!
Αν και η ίδια μιλά μόνο για την ζωγραφική, όπως θα διαπιστώσετε όταν επισκεφθείτε το blog της, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτό... 
Σας αφήνω να απολαύσετε την ίδια και τις δημιουργίες της και τα συμπεράσματα δικά σας, όπως κάθε φορά, άλλωστε...
Παραχωρώ λοιπόν τη θέση μου, στην Angie


  • Τι είναι αυτό που σε κάνει να ανυπομονείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου;
Αν και μου αρέσει πολύ να μένω κάτω από το ζεστό μου παπλωματάκι και να χουζουρεύω, ανυπομονώ να αρχίσει η μέρα μου για να πιάσω τα πινέλα και τα χρώματα και συγχρόνως να απολαύσω ένα φλιτζάνι ζεστό καφέ με άρωμα φουντούκι! 
  • Τι αγαπάς περισσότερο στο μέρος που ζεις;
Με τη Θεσσαλονίκη είμαι ερωτευμένη! Δεν την αποκαλούν άδικα την πιο ερωτική πόλη άλλωστε! Αγαπώ κάθε της γωνιά, κάθε δρομάκι, κάθε γειτονιά...έχω παντού αναμνήσεις! Αλλά αυτό που δεν θα βαρεθώ ποτέ να κάνω όσα χρόνια κι αν περάσουν είναι να κάθομαι στην παραλία μπροστά στο κύμα (δεν μυρίζει πάντα ο Θερμαϊκός βρε παιδιά!) με μια μπύρα στο χέρι, και απλά να κοιτάζω τον Λευκό Πύργο, τα καραβάκια, τον κόσμο, να ακούω τον τύπο με την κιθάρα που κάθεται δίπλα μου παρ' ότι είναι λίγο φάλτσος!  Μόνο εκεί μπορώ και ηρεμώ! 


  • Τι σε κάνει περήφανη για τον εαυτό σου σήμερα;
Περήφανη νιώθω που μετά από 4 χρόνια σπουδών και πτυχιούχος πλέον Φιλοσοφικής κατάφερα να ασχοληθώ με αυτό που πραγματικά προοριζόμουν να κάνω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, τη ζωγραφική! Δεν επεδίωξα να "βολευτώ" αλλά επέλεξα κάτι "αβέβαιο" που όμως με γεμίζει απόλυτα! Δεν πήρα τον εύκολο δρόμο αλλά τον δρόμο της συνεχούς αναζήτησης. Δεν ξέρω αν θα το μετανιώσω...αλλά τουλάχιστον εγώ θα έχω προσπαθήσει!
  • Τι σε έκανε να γελάσεις δυνατά τελευταία φορά και πότε;
Πριν λίγες μέρες ακούγοντας τον Πρωθυπουργό σε μια προσπάθεια να μας πείσει ότι βγαίνουμε απ' την κρίση να λέει ότι "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"...ναι συμφωνώ, λεφτά υπάρχουν μόνο που δεν τα έχουμε εμείς!
  • Τι (θα) σε έκανε να φωνάξεις ενθουσιασμένη "ΜΠΡΑΒΟ";
Το "ΜΠΡΑΒΟ" είναι μια λέξη που λέω συχνά γιατί όλοι χρειαζόμαστε ενθάρρυνση και επιβράβευση...δεν θα με ακούσετε να το λέω όμως σε κάποιον που δεν το αξίζει. Πρόσφατα αναφώνησα ένα μεγάαααλο "μπράβο" που συνοδευόταν και από ένα μεγάααλο "ευχαριστώ" στον αδερφό μου που έφτιαξε το blog μου!!! Ήμουν άσχετη με τον blogoκοσμο, το ομολογώ!!!

  • Αν ήξερες πως θα πετύχει 100%, τι θα έκανες για να είσαι περισσότερο ευτυχισμένη;
Θα γυρνούσα πίσω τον χρόνο.
  • Γιατί δεν το κάνεις;;; 
Δεν έχω βρει ακόμα τη Χρονομηχανή αλλά πού θα μου πάει, θα την ανακαλύψω!!! Με λίγη καλή θέληση και βοήθεια από αγαπημένους ανθρώπους όλα γίνονται!
Angie, χαίρομαι πολύ που ήρθες στη θέση μου και δίνεις την ευκαιρία σε νέους αναγνώστες να γνωρίσουν εσένα και τις δημιουργίες σου... Θεωρώ πως είσαι από τους πολύ τυχερούς ανθρώπους αφού όπως λες ασχολείσαι "με αυτό που πραγματικά προοριζόσουν να κάνεις από τότε που θυμάσαι τον εαυτό σου"!!! Μπράβο σου και καλή συνέχεια!



♥♥♥♥♥♥♥♥
Όσοι θέλουν να πάρουν μέρος στη σειρά αναρτήσεων


"Έλα στη θέση μου ..."
απλά ας μου στείλουν τις απαντήσεις τους,
μαζί με 1-3 φωτογραφίες,
στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση.
Θα χαρώ πολύ! Πάρα πολύ!

♥♥♥♥♥♥♥♥

4 σχόλια:

Kid'sART by Angie είπε...

Να'μαι κι εγω!!!Χριστιάνα μου πόσο πολύ σέυχαριστώ και για την ευκαιρια αλλα και για όσα γράφεις για μένα!Νιώθω πράγματι τυχερή!Κορίτσια το να δημιουργούμε είναι ευλογία,χαρείτε την κάθε στιγμή!!!
Φιλάαααακιαααα!!!!!

Happy Kathy είπε...

Latreuwwwwwwwwww tis dhmiourgies ths Angie kai xairomai polu pou ematha pragmata gia ekeinh!!Perimenw to pote tha eikonografhsei ena paidiko biblio....tha einai pragmatika apisteuto!!!

Polla filiaaaaaaaaaaaaa

Μοντέρνα Σταχτοπούτα είπε...

Πολύ όμορφοι οι πίνακες της!

Χριστιάνα μου Φιλάκια πολλά!!!!

el.mar είπε...

Γειά σου Χριστιάνα!!!
Ήρθα κ εγώ να μάθω περισσότερα πράγματα για την Angie....Έχει ταλέντο η κοπέλα...η αλήθεια να λέγεται!!!
Τα φιλιά μου!!!!!!