Translate now !

Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Αστάθμητοι παράγοντες ή αλλιώς ... Πολύ κακό για το τίποτα!

Ποιός με πρόδωσε στο λεκέ δεν ξέρω, αλλά θα το ανακαλύψω σύντομα, πολύ σύντομα! 
Κατέβασα τις κουρτίνες με τη βοήθεια της Κολώνας του σπιτιού, περιποιήθηκα τον λεκέ, τον στόλισα, τον πότισα όλα τα καθαριστικά, τον έβαλα στο πλυντήριο και ένιωθα απέραντη ικανοποίηση! Είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου και όλη την ανάρτηση που θα του αφιέρωνα (μέρος β’). Αλλά μου επιφύλασσε μια έκπληξη. 
Προφανώς έμαθε τις διαθέσεις μου, όλα όσα είχα γράψει γι’ αυτόν καθώς και τη στρατηγική που είχα αποφασίσει να ακολουθήσω και φαίνεται ταμπουρώθηκε κι αυτός, οργάνωσε ανάλογη άμυνα. Μα αυτή δεν ήταν άμυνα, ήταν σωστή αντεπίθεση, μην πω τρομοκρατική ενέργεια και ξύσω πρόσφατες πληγές...
Τελειώνει η πλύση, πάω θριαμβευτικά να βγάλω τις κουρτίνες από το πλυντήριο, βγαίνει η πρώτη: άψογη! Βγαίνει η δεύτερη... και εκεί που έψαχνα να επιβεβαιώσω τη νίκη μου πάνω στο πτώμα του αντιπάλου μου, χα, μου ξανακλείνει το μάτι περιπαίζοντάς με!
Εκεί! Αλώβητος, ανεπηρέαστος από ενισχυτικά πλυσίματος και σούπερ απορρυπαντικά, ο απόλυτος ρύπος ήταν εκεί και με κορόιδευε. 
Θέλοντας να πιστέψω πως ΕΓΩ έχω ακόμη το πάνω χέρι και τον έλεγχο, τον μούσκεψα σε πιο ισχυρό καθαριστικό (με φόβο στο τέλος να ξεβάψει η κουρτίνα και από πράσινη να γίνει ....) και τον ξανάβαλα για πλύσιμο σε πιο υψηλή θερμοκρασία.
Φαντάζομαι μαντεύετε τη συνέχεια...
Ο λεκές δυνατός σαν πρώτα, σαν τίποτα να μην πέρασε από πάνω του, επέζησε και της δεύτερης επίθεσης!
Συνεχίζει να βρίσκεται πάνω στην κρεμασμένη κουρτίνα και να μου θυμίζει λίγο ειρωνικά, λίγο αθώα, πως και η καλύτερα οργανωμένη εξουσία, σκοντάφτει πάνω σε αστάθμητους παράγοντες και μάλιστα εκεί που λιγότερο θα μπορούσε να το φανταστεί! 
Με μια διαφορά! Κρέμασα την κουρτίνα φροντίζοντας ώστε οι πτυχώσεις της να είναι αντίστροφες αυτή τη φορά. Έτσι έστειλα το λεκέ προς τα έξω, να ρεμβάζει κι αυτός τις ελιές, μήπως και μαγευτεί από τη θέα και σηκωθεί να φύγει από μόνος του.... 
Ξέρω πως είναι ακόμη εκεί. Τουλάχιστον τώρα δεν τον βλέπω. Τουλάχιστον έκανα ό,τι μπορούσα!

7 σχόλια:

( fortounata) είπε...

ξέχασέ τον!!!έτσι θα σκάσει από το κακό του,και θα φύγει.(μπορεί να τον διώξει και ο ήλιος!)φιλιά.

she είπε...

έτσι είναι. έχασες την μάχη αλλά κέρδισες τον πόλεμο!! ασε τον λεκέ και να ξέρεις οτι έκανες το καθήκον σου

apinkdreamer είπε...

και γιατι να σκας; απλα αλλαξε κουρτινα! αλλιως ακομη κι αν δεν τον βλεπεις, παντα θα σε ενοχλει το γεγονος πως ειναι ακομη εκει!
μη ξεχνας πως στη ζωη ο τολμων νικα...

Unknown είπε...

Εγώ πάντως δεν του είπα τίποτα.
Μάλλον από μόνος του σε κατάλαβε, θα τον γυρόφερνες πολύ φαίνεται...
χαχαχα

Τα φιλιά μου

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

fortunata & she demon, έτσι λέω και εγώ, και πλέον τον αγνοώ!

apinkdreamer δεν σου κρύβω ότι μου πέρασε και εμένα από το μυαλό, όταν έβγαζα την κουρτίνα για δεύτερη φορά από το πλυντήριο και ο "κύριος" ήταν ακόμη εκεί. Αλλά είναι δύο οι κουρτίνες και μια και δεν είναι καιρός για έξοδα λέω να κάνω πως δεν υπάρχει ;-)

meggie μου μάλλον κάπως έτσι την πάτησα!

δήμητρα♥♥♥q είπε...

Πρέπει να σας δηλώσω ότι ουδείς -πλην εμού- έχει σχέση με την στάση μου απέναντι στην κατά μέτωπο επίθεση που μου εξαπολύσατε!! Δεν τυγχάνω βλαξ, συνεπώς κατάλαβα πάραυτα τις προθέσεις σας παρατηρώντας διασκορπισμένα στο τραπέζι της κουζίνας σας τα εκκαθαριστικά χημικά όπλα με τα οποία είχατε προμηθευτεί: χλωρίνη, ομίνο μπιάνκο, εύρηκα, διαβολάκο του λεκέ, σόδα, λουλάκι, αριέλ κλπ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!

Θα πολεμήσω για το αναφέρετο δικαίωμα της διαβίωσης στην κουρτίνα της κουζίνας όπου εσείς η ίδια σε ανύποπτο χρόνο με τοποθετήσατε! Θα αντισταθώ στην εμπάθεια με την οποία με κυνηγάτε! Θα υπερασπιστώ μέχρις εσχάτων την ύπαρξή μου και τη θέση στο σύμπαν που αυτοδίκαια μου ανήκει! Η πολιτική σας της εξαφάνισης κάθε αντίστασης από μέρους μου, είναι καταδικασμένη στην αποτυχία!
Σας καλώ να επανεξετάσετε τη στάση σας απέναντί μου και σας καθιστώ υπεύθυνη για την τούδε και στο εξής πορεία της μεταξύ μας σύρραξης!

Μετά τιμής
ο Λεκές

Christiana ✾ Χριστιάνα είπε...

melv@ki, παραδίνομαι άνευ όρων!
Στο Λεκέ και στο πανέξυπνο σχόλιό σου!!!