Translate now !

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Έλα στη θέση μου ...!


Α, έλα, κρατήσου λίγο και μην κάνεις scroll down για να δεις ποιος θα είναι ο σημερινός μου φιλοξενούμενος που (σκοπίμως) σου απέκρυψα στον τίτλο ... Αφού ξέρω και ξέρεις κι εσύ πως κατά βάθος, έχεις τη δύναμη να συγκρατηθείς!
Όχι; Ανυπομονείς; Ας το κάνω λοιπόν λίγο πιο εύκολο...
Τον σημερινό καλεσμένο δεν τον γνώρισα εδώ, στην blogόσφαιρα! Κατά ένα πολύ μυστήριο τρόπο, δεν τον γνώρισα ούτε και στον "πραγματικό" κόσμο! Γιατί ο σημερινός μου καλεσμένος, απλά ... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Αλήθεια, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, με την παλιά, κυριολεκτική έννοια της έκφρασης κι όχι όπως μπορεί καμιά φορά να το εννοούμε σήμερα...
Οι συμμετοχές σας, όσες μου είχατε στείλει ως τώρα και με πολλή χαρά λάμβανα, τελείωσαν! Καπούτ! Δι έντ! Φινίτο! Τις δημοσίευσα όλες και άλλες δεν έχω!
Στην σπάνια περίπτωση που στείλατε e-mail και δεν έχει γίνει ανάρτηση, τότε ο Γιαχούς μου έπαιξε πάλι ... βρόμικο παιχνίδι και έφαγε το μήνυμά σας! Θα κάνετε τον κόπο να το ξαναστείλετε; Ε;
Κι αν η στήλη αυτή σας άρεσε, όπως μου γράφατε, καλά θα κάνετε να σπεύσετε να με τροφοδοτήσετε το συντομότερο, με υλικό!!!

Ναι, σε σένα το λέω! Αφού σου άρεσε να διαβάζεις τα όσα έγραφε κάποιος άλλος, ή να γνωρίζεις, ή να αναγνωρίζεις κάποιον blogger μέσα από τις λίγες ή περισσότερες γραμμές που έγραφε εδώ, σκέψου πως σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα τους άρεσε να διαβάσουν και για σένα... Μη μου αρνείσαι, λοιπόν, αφιέρωσε λίγο από τον χρόνο σου, απάντησε τις λίγες ερωτήσεις που θα βρεις πιο κάτω και στείλε τις μαζί με 1-3 φωτογραφίες (αν θες) για να τις φιλοξενήσω με αγάπη εδώ.

  • Τι είναι αυτό που σε κάνει να ανυπομονείς να ξεκινήσεις τη μέρα σου;
  • Τι αγαπάς περισσότερο στο μέρος που ζεις;
  • Τι σε κάνει περήφανη για τον εαυτό σου σήμερα;
  • Τι σε έκανε να γελάσεις δυνατά τελευταία φορά και πότε;
  • Τι (θα) σε έκανε να φωνάξεις ενθουσιασμένη "ΜΠΡΑΒΟ";
  • Αν ήξερες πως θα πετύχει 100%, τι θα έκανες για να είσαι περισσότερο ευτυχισμένη;
  • Γιατί δεν το κάνεις;;;

 
Σήμερα έλαβα δυο δώρα μαζεμένα, από το Pay it forward! Επιτέλους, αναφώνησε η νεραϊδομάγισσα μόλις της το ανακοίνωσα! Το πόσο ... καθυστερημένο είναι το τοπικό μας ταχυδρομείο, είναι γνωστό ... στα πέρατα του κόσμου! Αυτό, ούτε θα το αναλύσω σε επόμενη ανάρτηση (ησύχασε!) ούτε και θα το σχολιάσω περαιτέρω... το αναφέρω απλά, σαν γεγονός!
Τα δυο πακετάκια έκρυβαν θησαυρούς που μου έφτιαξαν (και αυτά) τη μέρα!
Ξωτικό και νεραϊδομάγισσα, σας ευχαριστώ πολύ-πολύ!!!
 
Από την Pink Dreamer!
Από την Ιωάννα!
Ιωάννα, θα έχω πρόβλημα... οικογενειακό! Δεν θα προλαβαίνω να τα φοράω,
μια και μόλις τα είδαν οι κόρες μου, ξετρελάθηκαν!
 
 
Υ.Γ. Ποιος καλός άνθρωπος θα μου πει γιατί δεν εμφανίζονται όλες και ολόκληρες οι καρτελίτσες μου πάνω-πάνω, καθώς και (ε, τι, μισές δουλειές θα κάνουμε;;) πως μπορώ να το διορθώσω;;;

4 σχόλια:

Happy Kathy είπε...

Mporw na ksanaerthw egw sth thesh sou pou mou arese tooooso polu???Eeee???Fantastikh Xristiana???xaxaxaxxaxaxa
Tromera ta dwrakiaaaa...megeies!!
Oson afora ta taxudromeia..aax ponemenh istoria..xexe!!!!

apinkdreamer είπε...

καλε τι τελεια τα δωρα της ιωαννας! ζηλεψα και παω να ανεβω στη σκουπα μου να πεταξω για ενα βραδινο περιπατο-πτηση!!!

Unknown είπε...

Καλημέρα Χριστιάνα μου

Unknown είπε...

Καλημέρα!!! Λοιπόν θα σου πω καταρχήν τι έχει γίνει την μπάρα σου επάνω! Αλλαξες πρόσφατα το look του blog σου (ένιωσα σαν να βλέπω το δικό μου κάπως παραλλαγμένο χα χα χα χα) και άλλαξαν οι διαστάσεις όλες με αποτέλεσμα να μην φαίνονται κάποιες ετικέτες σου! ή Θα κάνεις επαναφορά στο προηγούμενο (θεωρώ και πιο ασφαλή επιλογή)ή θα αρχίσεις τους πειραματισμούς στον κώδικα (νομίζω θα πρέπει να τροποποιήσεις τις διαστάσεις του flow αλλά και τις κεφαλίδας)
Oσο για το έλα στη θέση μου μάλλον θα μεδεις σύντομα να σου παίρνω την καρέκλα!!! (για λίγο καλέεεεεεε χα χα χα)

Φιλια